Koffie CRM Team VitoSoft

Ieder zijn eigen smaak

Afspraak demo?

Team Vitosoft CRM

Behalve koffie CRM relatiebeheer software maken wij ook voor vele andere branches relatiebeheer software. Kijk eens op: VitoSoft CRM

Waarom is VitoSoft anders? Onze ervaring is dat bij de meeste CRM oplosssingen 75% van wat je koopt weggegooid geld is. De oplossingen zijn veel te omslachtig en bieden veel meer dan wat men over het algemeen nodig heeft. Daardoor zijn ze duurder in onderhoud en nodeloos ingewikkeld om mee te werken.

Op basis van onze eigen frustraties uit de afgelopen 15 jaar, met de aanwezige CRM systemen, hebben wij een eigen webbased oplossing gebouwd speciaal voor het MKB. De oplossing kenmerkt zich door de eenvoud in gebruik. Geen toeters en bellen en ingewikkelde toestanden maar een rechttoe rechtaan oplossing op basis waarvan de gebruiker snel inzicht heeft in zijn activiteiten en deze op een eenvoudige manier kan beheren. Wij zijn een aanbieder waarbij persoonlijke aandacht en commitment voorop staan. De oplossing wordt aangepast aan de klant en niet andersom.
 • persoonlijk Koffie CRM

  Op maat ingerichte dashboards, workflows en tabbladen

 • No Nonsense Koffie CRM

  Eenvoud en werkbaarheid belangrijker dan toeters en bellen

 • Koffie CRM uit de praktijk

  Ontworpen vanuit de koffiebranche

 • Mobiel Koffie CRM

  Waar je wilt, wat je wilt, wanneer je wilt

     VITO SOFT

Modern Ontwerp      Altijd Overzicht

Wil je meer weten?

Geef ons een belletje en we vertellen je alles.

0252-798083

Heb je een vraag?

Klik hier als je een vraag hebt

Stel je vraag en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Probeer het 14 dagen gratis

Vraag je gratis demo aan en ervaar zelf hoe eenvoudig VitoSoft is in gebruik. Zodra we je gegevens hebben ontvangen krijg je van ons je eigen inlogcode.